sunday-cruisers.nl

Tips bij het inrichten van een luxe badkamer

Je badkamer is de plek om even te kunnen ontspannen na een drukke werkdag. In je badkamer kan je even terugtrekken van alle stress of het drukke gezinsleven. Genieten over een warme regendouche of even lekker in bad, het is maar wat je fijn vindt. Hier een aantal tips bij het inrichten van een luxe badkamer.

Tip 1: de ruimte

Niet iedereen heeft de luxe om een grote badkamer te hebben. Met een grote ruimte heb je natuurlijk veel meer speling bij het inrichten van je badkamer. En niet alleen bij het inrichten, maar ook bij de keuzes. Zo kan niet ieder gezin een badkamer veroorloven met een bad én een douche. We mogen dus ook best wel zeggen dat een bad en een douche hebben een luxe is. Een luxe inrichting wordt vaak geassocieerd met een strak design. Een strak design geeft namelijk een luxe uitstraling en zo kan je je badkamer niet alleen voorzien van comfort door de meubelen, maar ook door de uitstraling.

Wat vaak wel het probleem is, is dat een grote ruimte badkamer lastiger in te delen valt dan een kleine badkamer. Door de vele mogelijkheden is het goed om te kijken waar je wat plaatst. Als je er niet uitkomt kan je je altijd nog laten adviseren, want een badkamer werkt niet zoals een woonkamer. Je kan niet op het einde nog even alles gaan verplaatsen en verschuiven.

Tip 2: de meubels

Als je bewust kiest voor een luxe badkamer, is het wel vanzelfsprekend dat luxe meubels ook van de partij zijn. Zo kan je kiezen voor een complete douchecabine in plaats van een normale cabine. Door snufjes zoals een complete douchecabine is je douche niet alleen een stuk luxer, maar ziet het er ook luxer uit. Zo kan je ook kiezen voor niet een, maar twee wastafels. Maar een goede tip voor een luxe uitstraling: een complete douchecabine.

Tip 3: opbergruimte

Als je een mooie en luxe badkamer hebt, wil je natuurlijk dat je badkamer ook wel een beetje opgeruimd is. Daarom is het goed om niet al je spullen rond te laten slingeren en maar als gemak in de badkuip te gooien, maar om opbergruimte aan te schaffen. Denk aan een mooie bijpassende kast, of smalle staande kasten of nissen in de loze hoeken waar je mandjes neerzet. Er zijn talloze mogelijkheden. Zo voorkom je alle bende in een badkamer en blijft de badkamer ook een mooie en luxe uitstraling geven, wat je natuurlijk wilt hebben.

Mobiele versie afsluiten