sunday-cruisers.nl

Verjaardag in de zomer

Het warme weer komt er weer aan en gelukkig zijn er ook dan weer de nodige mensen jarig die voor heerlijke feestjes zorgen in de zomerse zon. Maar als je zelf nu de jarige bent, wat voor feest geef je dan en voor wie? In deze blog vertel ik je hoe je het beste een verjaardag in de zomer organiseert. Want wat zijn nu je opties? Lees je mee?

Feestje aan het zwembad

Ideaal voor de zomer is het feest aan het water. Dit kan een zwembad zijn maar ook een meer of een feest op het strand. Met de hete temperaturen van de zomer en de warmte van het feestgedruis, is het heerlijk voor jezelf en je gasten om even af te kunnen koelen in het water. Een feestje aan het zwembad is daarom ook ideaal wanneer je zelf over zo’n bad beschikt en je hele vriendengroep wilt uitnodigen. Zorg voor drank, hapjes en muziek en je feest is al een succes voordat het überhaupt begonnen is.

Thuis met z’n allen

Het is dus wel duidelijk dat je in de zomer het beste volop gebruik kan maken van het weer. Maar we wonen natuurlijk nog steeds in Nederland en waar er het ene moment geen wolkje aan de lucht leek, zien we soms een moment later grote wolken onze kant op drijven. Een feestje thuis in de tuin kan dan behoorlijk verpest worden. Maar dat hoeft niet, als je goed voorbereid bent! Zo raad ik partytent verhuur aan. Met een partytent in de tuin kan je nog steeds genieten van het heerlijke buiten zijn zonder dat je feestje het risico loopt om in het water te vallen, letterlijk. Misschien dat je bij een feestje als dit, afhankelijk van hoe groot de tuin is en hoe groot je het zelf wilt maken, minder mensen uitnodigt. Het is de ideale gelegenheid voor een verjaardagsfeest met familie en een paar goede vrienden.

Even erop uit

Als laatste is het ook altijd een goed idee om er in de zomer op uit te gaan. Trommel een paar goede vrienden op een ga een dagje op stap. Natuurlijk moet het hiervoor niet té warm zijn maar over het algemeen kan je dat van tevoren wel een beetje inschatten. Ga samen een dagje winkelen, naar het strand of bezoek een pretpark. Zo maak je de dag al speciaal, bovenop het feit dat het ook nog jouw verjaardag is. Heel erg leuk om een keertje uit te proberen. Al moet ik zeggen dat ik de voorkeur geef aan dat tuinfeest met die partytent.

Mobiele versie afsluiten